Voor Altijd Dichtbij is ook te vinden op deze website:

 https://www.afscheidvaneenhuisdier.nl/herinneringsboek-voor-altijd-dichtbij/

De website afscheidvanjehuisdier.nl is absoluut de moeite waard om eens te bekijken als je huisdier is overleden, of als je weet dat het er aan zit te komen. Je vind er allerlei info rondom het afscheid nemen, verschillende ideeën om je huisdier te herdenken, boekentips, er wordt aandacht besteed aan de rouwverwerking van andere huisdieren en kinderen, er is zelfs een aparte “in memoriam”-pagina waar je jouw huisdier een ereplaatsje kan geven, en ga zo maar door...

https://afscheidvaneenhuisdier.nl

 


Sandra Kunz van het platform Vrouw&Dier schreef een hele mooie blog over Voor altijd dichtbij.

https://vrouwendier.nl/index.php/2020/04/27/voor-altijd-dichtbij/

Vrouw&Dier is een platform waar vakvrouwen, oftewel huisdierenprofessionals hun kennis met je delen.
Mocht je een huisdier hebben dat alleen achterblijft en ook verdrietig en in rouw is, zou je bijvoorbeeld hulp kunnen zoeken voor je dier bij één van de gediplomeerde gedragsdeskundigen die je op Vrouw&Dier vindt.

Je vindt er ook handige adressen als je vragen hebt over allerlei andere zaken die betrekking hebben op huisdieren. Heb je bijvoorbeeld vragen over het trimmen van een huisdier, of heb je advies nodig op het gebied van voeding,… Noem maar op... Op Vrouw&Dier vind je enthousiaste gediplomeerde professionals die je gegarandeerd kunnen helpen op een manier die bij jou en jouw huisdier past.
Daarnaast vind je er de leukste en mooiste huisdierwebshops met allerlei prachtige, leuke en handige (verzorgings)producten. Ook worden er wekelijks blogs gepost met tips en ideeën voor je lieve huisdier.

www.vrouwendier.nl

 

 

 

 

VOOR ALTIJD DICHTBIJ IS EIGENDOM VAN GIGI JAZZ MUSIC AND BOOKS