Reactie plaatsen

Reacties

Demi
2 jaar geleden

Ik heb dit boek gekregen van mijn vriend na het overlijden van ons konijntje. Ik heb er heel veel steun aan gehad tijdens het invullen van de vragen en het plakken van de foto’s. Het was heel fijn om er zo bewust mee bezig te zijn. Dank je wel daarvoor.

margot rook
2 jaar geleden

Mega blij met dit mooie herinneringsboek. Ik krijg mijn hondje Kate er niet mee terug, maar hier kan ik de herinneringen vastleggen.. de mooie gedichten en woorden bieden troost.. Ik zag dit boek bij het crematorium in Roermond en was gelijk ontroerd.

Donna Vanderloo
3 jaar geleden

Lieve Manon Gigi, ik wil je even vertellen dat ik zo blij ben met dit doe-boek dat jij maakte! Al 3 vriendinnen heb ik ermee kunnen troosten toen hun geliefde huisdier dood was gegaan. Ik wist zelf niet goed hoe te reageren, maar jouw boek was het veelzeggendste cadeau. Zo wisten zij dat ik hun serieus nam in hun verdriet. Het bracht ons nader tot elkaar. Ook omdat ik inmiddels weet hoe het voelt. Zelf heb ik jouw boek gebruikt om het inslapen van onze geit een plek te geven.. keep up the good work! Het liefst in nog meer talen...

Anja
3 jaar geleden

Wat een mooi boek. Gisteren bezorgd en meteen even ingekeken het ontroerde me en natuurlijk met wat traantjes. Er kwamen door het lezen van de vragen meteen mooie herinneringen omhoog met een lach en soms een traan. Wat mooi om die in dit boek op te schrijven met wat foto's erbij. Wat ook mooi is zijn de teksten in het boek. We zullen onze 2 honden nooit vergeten ze waren onze maatjes/beste vrienden ze waren er altijd voor ons en we hebben veel met ze mee gemaakt. En dankzij dit boek blijven die mooie herinneringen aan ze voortleven. Dankjewel Manon voor dit prachtige boek.

Brian
3 jaar geleden

Een heel mooi boek dat een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld bij de verwerking van het verlies van mijn maatje Tommy, die 11,5 jaar bij me was. De vragen roepen mooie herinneringen op. Door je antwoorden hierop op te schrijven, blijven ze levendig. Bedankt Manon! Ik hoop dat jouw boek velen zal helpen in de rouw om hun geliefde huisdier.

Joella
3 jaar geleden

Met dit ontzettend mooie boek blijft de herinnering aan je beste dierenvriend levendig. Heel mooi om cadeau te krijgen of te geven! Een echte aanrader voor iedereen die dol is op zijn huisdier.

Mariette Rongen
3 jaar geleden

Wat een geweldig boek, mooie gedichten, mooie foto's.het is een must voor iedere dierenvriend.
Ik heb er een paar kado gedaan aan vrienden en familie,ze vonden het een troost,dus dank je Manon, succes.

Marlou
3 jaar geleden

Niemand kan spijtig genoeg ooit je geliefde huisdier weer terugbrengen. Je hebt al zoveel verdriet en je omgeving kan dat vaak maar niet begrijpen. Klein of groot , het was je maatje. Met dit prachtige boek blijft de herinnering aan je huisdier levendig. De teksten, gedichten en vragen grijpen je onmiddellijk aan. Dit boek is met zoveel liefde gemaakt dat het een fijne steun is bij het grote verlies. Het is beslist een aanwinst voor iedere dierenliefhebber. En ook niet onbelangrijk het is een prachtig boek voor de koffietafel , zodat het altijd binnen handbereik ligt als je het nodig hebt. Ik ben een van de gelukkige bezitters . Dank je wel Manon

 

 

 

 

VOOR ALTIJD DICHTBIJ IS EIGENDOM VAN GIGI JAZZ MUSIC AND BOOKS