WIST JE DAT 5% VAN DE OPBRENGST GEDONEERD WORDT AAN EEN GOED DOEL?

Eind juni 2019 had ik het eerste exemplaar van "Voor altijd dichtbij" in mijn handen. Dat betekent dat we eind juni 2020 voor het eerst een donatie gaan doen aan een goed doel. Uiteraard ten goede aan (huis)dieren. 

Zo help je als koper van het boek ook mee het leven van (huis)dieren te verbeteren.

We twijfelen nog tussen een tweetal goede doelen. En daarom hebben we een poll gemaakt. 

 

DE POLL IS GESLOTEN!!

DIT JAAR IS HET DOGS ADOPTIONS NEDERLAND GEWORDEN! IEDEREEN HARTSTIKKE BEDANKT VOOR HET STEMMEN! 

 

GOED DOEL NUMMER 1:

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn (Huisdierenwelzijn.nl)

Deze stichting wendt o.a. donaties aan voor huisdieren van mensen die (tijdelijk) op financieel minimum niveau verkeren en/of onder bewind staan en niet of onvoldoende kunnen voorzien in de basiszorg voor hun huisdier, met name op het gebied van voeding en acute medische zorg. Mede door hun hulp hoeven mensen die in financiële moeilijkheden verkeren niet ook nog afscheid te nemen van hun geliefde en trouwe huisdier. 

 

GOED DOEL NUMMER 2:

Stichting Dogs Adoptions Nederland (www.dogsadoptionsnederland.nl)

In Roemenië leven ongeveer 3 miljoen honden onder barre omstandigheden op straat. Een hondenleven is in dit land niks waard en daarom worden zwerfhondjes door Roemeense autoriteiten van straat geplukt en naar dodingsstations gebracht. Stichting Dogs Adoptions Nederland helpt deze honden o.a. door middel van sterilisatie- en castratieprojecten, voeracties en natuurlijk adopties.

 

VOOR WELK GOED DOEL ZOU JIJ KIEZEN?

 

 

 

VOOR ALTIJD DICHTBIJ IS EIGENDOM VAN GIGI JAZZ MUSIC AND BOOKS